Prijzen

Logies/ontbijt op basis van een 2 persoonskamer bedraagt 45 euro per nacht. Voor kinderen tot 10 jaar oud wordt geen toeslag in rekening gebracht wanneer er gebruik wordt gemaakt van de reeds aanwezige bedden.

Voor kinderen tot 2 jaar oud wordt geen toeslag in rekening gebracht voor het gebruik van babybedjes.

Voor oudere kinderen of volwassenen geldt een toeslag van 20 euro per persoon per nacht voor het gebruik van extra bedden. Kosten voor het opstallen van bagage zijn 10 euro per nacht. Bij een verblijf wordt een borgsom van 150 euro verlangd.

Na afloop van het verblijf in B&B Flores worden eventuele bijkomende kosten afgerekend en worden geconstateerde beschadigingen of vermissing van in of aan B&B Flores aanwezige zaken met de borgsom verrekend en wordt het restant van de borgsom in het algemeen binnen 48 uur na verblijf door de eigenaar geretourneerd per bank/giro.

Bij reservering is een aanbetaling van 25% vereist. B&B Flores is ook als vakantiehuis te boeken, voor de voordeeltarieven klik op de tab “Vakantiehuis Flores”.

Volledige B&B huren op basis van 4 tot 10 personen. Zoekt u een comfortabele ruime accommodatie om met een groep vrienden of familie in alle rust van een vakantie in Suriname te genieten, het gemak van elke dag schoonmaak en een heerlijk ontbijt, dan bent u bij B&B Flores aan het juiste adres.

U betaalt slechts €980, – per week. Bij een verblijf wordt een borgsom van 400 euro verlangd.

Annulering: Bij annulering tot 7 dagen voor aankomstdatum worden er geen kosten in rekening gebracht. Bij annulering daarna of indien u niet komt opdagen ( no show) wordt 100% van de eerste overnachting in rekening gebracht.